logo
logo

Get in touch

Awesome Image Awesome Image

Sociálne
siete.

Engagement sa nedá kúpiť, musíte si ho vybudovať.

Sociálne siete sú o ľuďoch, nie o vašej firme. Postarajte sa o ľudí a oni sa potom postarajú o vás. V súčasnosti sú sociálne médiá viac o sociológii a psychológii, ako o technológiách. Otázka preto nestojí ČI robiť sociálne siete, ale AKO ich budete robiť. 

Vstupná analýza

Prieskum konkurencie

Komunikačná stratégia

Content plan

Kreatíva

Analytika

Rozpovedzte zákazníkom príbeh vašej značky.

Úspech na sociálnych sieťach ovplyvňuje vaša schopnosť rozprávať príbehy. Zákazníci nekupujú produkt, ale benefit. Urobte zo svojich zákazníkov hrdinov vašich príbehov. Ak budú mať pocit, že sú súčasťou vašej značky, budú k vám lojálni a stanú sa jej ambasádormi. 

Čo ste sa nás vždy
chceli spýtať.

Vytvárame komunikáciu na Facebooku, Instagrame, LinkedIne, Twitteri, TikToku, YouTube, Snapchate, Pintereste, Reddite - všade, kde vaša značka potrebuje byť videná vzhľadom na vašu cieľovku.

Vytvoríme pre vás komunikačnú stratégiu pre sociálne siete, dodáme vám všetky vizuálne aj textové výstupy, zacielilme reklamu na vašu cieľovú skupinu a výsledky kampaní vám budeme pravidelne reportovať. Získate tím špecialistov na online marketing, ktorým záleží predovšetkým na vašom úspechu.

Áno. Sociálne siete sa v posledných rokoch stali náhradou vyhľadávačov a sú vaším ideálnym spojením so zákazníkmi. Každá spoločnosť potrebuje sociálne siete, ale ktoré konkrétne, je závislé od toho, čo a komu predávate.

Potrebujete pomôcť
so sociálnymi sieťami?