logo
logo

Get in touch

Awesome Image Awesome Image

Dátová
analytika.

Informácie sú olejom 21. storočia a analytika je spaľovací motor.

V dobe, v ktorej žijeme, nemá nič väčšiu hodnotu, ako dáta. Dátová analytika je jedným z nástrojov, vďaka ktorý pomôže zlepšiť fungovanie vašej firmy, zvýšiť predaje, zvoliť správnu náborovú stratégiu, zistiť viac o vašej konkurencii, či zvoliť správne miesto na ďalšiu prevádzku. 

Definícia problému

Vizualizácia dát

Parametre merania

Zber dát

Analýza dát

Interpretácia výsledkov

Vitajte v dobe dátovej.

Dáta sú vlastne iba súhrnom tisícok príbehov, ktoré rozprávate svojim zákazníkom a ich reakcií na ne. Často zabúdame na to, že genialita súvisí s dátami, ktoré máte k dispozícii – preto by Edisonove vynálezy nedokázal vymyslieť Archimedes. 

Čo ste sa nás vždy
chceli spýtať.

Dátová analytika je proces vyhodnocovania údajov s cieľom získania informácií, ktoré vám pomôžu v procese rozhodovania, akou cestou sa vydať. Vďaka kvalitným dátam je možné analyzovať správanie používateľov na vašom webe a docieliť tak čo najlepšiu efektivitu reklamných kampaní, ale aj webu / e-shopu ako takého.

Rozhodne nie. Venujeme sa dátovým analýzam už viac ako 10 rokov a staviame na nich dobré meno našej spoločnosti. Výkonnostný marketing (a vlastne ani žiaden iný) nie je možné robiť bez kvalitných dát, s ktorými marketéri a kreatívci pracujú, aby pre vás vytvorili čo najefektívnejšie kampane a rozpovedali váš príbeh ľuďom, ktorí ho chcú počuť.

Z Priateľov. To robil Chandler, kým sa stal copywriterom. A ani jeho najlepší priatelia si nedokázali zapamätať, čím sa vlastne živí.

Potrebujete pomôcť
s dátovou analytikou?